EARLY BIRD PRICE KINI DIBUKA

4.5 / 5.0 Disukai Lebih 10,000 Peserta Seluruh Malaysia

FITNESS BOXING 

BODY PUMP

Program terbaru dari HITFAT yang akan menyebabkan lemak-lemak anda hancur berkecai.

Fun, Sweaty and Result Driven

Dibimbing Coach Yang Berpengalaman

Lengkap Dengan Panduan Pemakanan

Khasiat Terbukti Secara Saintifik!

100% organik, 100% tulen, 100% halal!

Melalui 2X Ujian Makmal.

Sebagaimana Disaksikan Di

Minyak Habbatus Sauda

Langkah 1 :

Buat bayaran dan lengkapkan maklumat pendaftaran.

Langkah 2 :

Semak email untuk dapatkan pengesahan bayaran dan resit.

Langkah 3 :

Datang ke HITFAT Gym mengikut jadual yang ditetapkan.

4.5 / 5.0 Disukai Lebih 10,000 Peserta Seluruh Malaysia

Apa Yang Anda Akan Dapat

Program ini adalah program selama XXXX

LEMAK GUGUR BERDERAI

Selepas anda mengikuti FITNESS BOXING ini, lemak-lemak anda akan jatuh gugur berderai. Anda akan nampak dan rasa penurunan berat badan secara sihat.

PROGRAM MENARIK

Setiap workout didesain khas untuk mencipta keseronokan dan membawa hasil yang berkesan. Anda akan gembira dan seronok untuk datang setiap sesi.

CERTIFIED COACH

Anda akan dibantu dan dipandu oleh HITFAT Coach yang berpengalaman. Sama ada anda beginner atau advanced, Coach akan memberikan latihan sesuai dengan anda.

AKSES FASILITI LENGKAP

HITFAT adalah satu-satunya functional gym di Kelantan yang mempunyai kemudahan indoor dan outdoor yang luas. Anda boleh menggunakan kemudahan gym ini sepenuhnya.


Membantu Kesihatan Jantung

Madu boleh membantu menurunkan tekanan darah, normalkan degupan jantung dan mencegah kematian sel sihat. Ini semua menyumbang kepada kesihatan jantung.

Membantu Melegakan Batuk

Kajian pada tahun 2021 menunjukkan madu sangat bagus untuk melegakan masalah batuk dan sakit tekak. Ia dibantu oleh komponen yang mengandungi bahan antibaketria dan antiradang di dalam madu.

Mengurangkan Risiko Menghidapi Darah Tinggi

Kajian terhadap 4500 wanita yang berusia lebih 40 tahun mengambil madu secara sederhana terbukti mampu mengurangkan risiko terkena tekanan darah tinggi.

Membantu Menyembuhkan Luka Dengan Cepat

Dalam satu kajian, penggunaan madu telah membantu menyembuhkan 97% mereka yang terkena ulcer berkaitan dengan diabetes.

Membantu Mengurangkan Keradangan

Penyelidik mendapati madu boleh meningkatkan tahap hormon andi ponektin yang boleh mengurangkan keradangan dan tambahbaik kadar gula dalam darah.

Membantu Masalah Penghadaman

Di dalam satu kajian, madu juga dipercayai dapat membantu melegakan mereka yang menghadapi masalah berkaitan penghadaman seperti cirit-birit.

Mengurangkan Risiko Diserang Penyakit Kronik

Madu asli mempunyai bahan bertindak sebagai antioksida yang melindungi badan anda dari radikal bebas. Ia membantu melindungi dari penyakit kronik seperti kanser.

4.5 / 5.0 Disukai oleh 10,000+ Pelanggan Bahagia

Bonus Untuk Anda Yang Daftar Sekarang

Lokasi HITFAT Functional Gym

Lot 154, Seksyen, 48, Jalan Sultan Yahya Petra, 15200 Kota Bharu, Kelantan

MADU SAUDA BUKAN UBAT: Ia adalah makanan yang boleh diamalkan di dalam kehidupan seharian. Hasil mengamalkan madu sauda adalah pelbagai dan berbeza mengikut individu. Ia bergantung terhadap cara penggunaan, gaya hidup dan sebagainya.

FITNESS BOXING PUMP BODY PUMP

  • Sihaté : Madu Habbatus Sauda (Bernilai RM 119)
  • Diskaun Bernilai RM 17.00+
  • Melalui ujian makmal
  • 100% asli

Harga Asal : RM 119

Harga Promosi

RM 109.00


Disclaimer: Every effort has been made to accurately represent this product and its potential. There is no guarantee that you will gain the exact result using the techniques and ideas in these materials. Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee. Result level is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not position this product as a “becoming an expert quick scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your current health, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success. Nor are we responsible for any of your actions. Finally, this site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.