Langkah 2 daripada 3

Hanya selangkah lagi untuk selesaikan order anda

TUNGGU SEKEJAP!
Ada Sesuatu Yang SANGAT ISTMEWA Untuk Anda. Tawaran ini hanya muncul SEKALI ini sahaja


Saya ingin jemput anda untuk menyertai Hitfat Home: Bagaimana untuk kurangkan berat badan & Tingkatkan Fitness Dengan Hanya Berada di rumah sahaja hanya RM 129 RM 88.

Apa itu HITFAT HOME dan Bagaimana Hitfat Home Boleh Membantu Mengurangkan Berat Badan & Tingkatkan Fitness Dengan Hanya Berada Di Rumah Saja

  • Anda akan dapat akses kesemua tawaran dalam Online Course Hitfat Home
  • EKSKLUSIF : Anda akan dapat akses kepada LAPAN MODUL POWER + 4 EBOOK PREMIUM yang sangat istimewa. 
  • 8 MODUL VIDEO : 4 Minggu Hitfat Home : Satu Program Online Yang Anda Boleh Lakukan Di Mana-Mana Sahaja.
  • EBOOK 1 : Cara Kurus & Fit Dengan Sihat. Kami akan kongsi bagaimana nak kurangkan berat badan dengan langkah yang tepat.
  • EBOOK 2: 27 Tips Mudahnya Nak Kurus & Menu Diet Mengikut Berat Badan. Makanan yang kita ambil beri kesan langsung kepada badan kita. Jadi bagaimana anda nak optimumkan kawalan pemakanan terkawal.
  • HITFAT BODY TRACKER : Rekod amat penting dalam mana-mana program diet atau kurus. Ini adalah untuk anda lihat dan rekod perubahan badan anda di awal dan di akhir program.
  • 30 Hari Meal Plan: Anda akan disediakan dengan Menu Diet Khas Bulan selama 30 Hari yang dicipta khas untuk program ini. Dengan cara ini, anda dapat belajar cara diet yang betul.
  •  Fit Test Hitfat Home: Dalam program ini kami menyediakan ujian kecergasan fizikal untuk lihat perubahan kecergasan fizikal di awal dan di akhir program.
  • APA TUNGGU LAGI:  UPGRADE HARI INI SEKARANG 

Apa Yang Saya Akan Dapat

BONUS 1 : HITFAT HOME
(bernilai RM 99)

Ini adalah sesi video yang mengandungi cara dan bagaimana untuk kurangkan berat badan anda dan tingkatkan fitness dengan hanya berada di rumah sahaja.

BONUS 2 : Tips Mudahnya Nak Kurus

(bernilai RM 59)

27 Tips Mudahnya Nak Kurus & Menu Diet Mengikut Berat Badan. Makanan yang kita ambil beri kesan langsung kepada badan kita. Jadi bagaimana anda nak optimumkan kawalan pemakanan terkawal.

BONUS 3 : Cara Kurus & Fit Dengan Sihat (bernilai RM55)

Khas untuk tuan yang menyertai Hitfat Home, kami akan kongsi bagaimana nak kurangkan berat badan dengan langkah yang tepat.

BONUS 4 : HITFAT BODY TRACKER (bernilai RM 49)

Rekod amat penting dalam mana-mana program diet atau kurus. Ini adalah untuk anda lihat dan rekod perubahan badan anda di awal dan di akhir program.

BONUS 5 : 30 Hari Meal Plan 

( bernilai RM 39)

Anda akan disediakan dengan Menu Diet Khas Bulanan selama 30 Hari yang dicipta khas untuk program ini. Dengan cara ini, anda dapat belajar cara diet yang betul.

BONUS 6  : Fit Test Hitfat Home

( bernilai RM 59)

Dalam program ini kami menyediakan ujian kecergasan fizikal untuk lihat perubahan kecergasan fizikal di awal dan di akhir program.

WARNING: Tawaran Ini Hanya Muncul SEKALI 

INI sahaja

Apabila anda grab tawaran ini, anda akan dapat BONUS bernilai RM 360 Ebook Intermittent Fasting + Hitfat Home